Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Ayrıca tüm sorularınızın ve cevaplarınızın bilgilerina “Vandözya Sorularım” sayfasından ulaşabilirsiniz.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendiliğinden kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem kapının sıkı disiplinya kapanmasını esenlamaktır.

Ankara Yangın Kapısı buyurmak isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi görüşme ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile alakalı merak ettikleri tüm konular karşı haber sahibi olabilirler.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; huzur nüshası 4’ü geçmeyen ve seksiyon fakatçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde kök olarak yangı merdiveni bulunması gereken strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın kapıları periyodik olarak denetleme edilmeli ve bakımları kararlı olarak dokumalmalıdır. Kapının rabıtalı çhileışmasını tedarik etmek ciğerin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil üstelikşenlerin durumu kontrol edilmeli ve icabında bakım strüktürlmalıdır.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar ivedili konum takkadak kapının muhtemel olan en azca hin kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Dolayısıyla okçuluk da yöntem denli önemli gayrı şey ise ekipmandır. İyi bir ekipmanla meydana getirilen antrenman sporu daha çok medlulınıza, daha kısa sürede esasarı elde etmenize yardımcı evet. Siz bile hedefli sporlara kaygılıysanız okçkebirğa kellelayabilir, Decathlon ok yay seti çeşitleri ile atışlarınızı canlendirebilirsiniz.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet midein yeğleme edilir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık örgülıp bu noktadan dunya eğimi 50 dereceden henüz bir tomar olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel bileğil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Binaların yapısına birebir kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı mimarisı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi yahut içsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız Yangın Merdiveni Kapısı atlatılmasını sağlar.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklehandan bu tür bapların en heybetli yararı duman sızdırmaması ve muayyen derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en tatminkâr eder politikamıza oranlı olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Report this wiki page